Nieuws


Stagiairs

Jens Dekkers

Mijn naam is Jens Dekkers. Ik ben 23 jaar en studeer Vastgoed en Makelaardij op Fontys Hogescholen in Eindhoven.

Als vierdejaars student moest ik op zoek naar een afstudeerstage. Eind vorig jaar ben ik tijdens het verrichten van een onderzoek voor een project terecht gekomen bij Pascal van Boxtel, directeur van RSP Taxaties & Vastgoedadvies. Wetende dat de afstudeerstage eraan kwam, heb ik tijdens onze eerste kennismaking de kans gegrepen om twee vliegen in een klap te slaan en meteen een stageplek te regelen voor de afstudeerstage. Zodoende ben ik bij RSP terecht gekomen.

Onder begeleiding van Pascal zal ik de komende periode onderzoek doen naar de invloed van omgevingsfactoren op het taxatieproces voor winkelvastgoed. Daarnaast zal ik meelopen met het team en zo de beroepspraktijk van de Taxateur BOG ondervinden.

Ik kijk ernaar uit de komende periode de ins- en outs van het taxateurs-vak te ervaren, alsmede een kwalitatief hoogwaardige scriptie af te leveren!

 

Wouter van Kuijck

Per 9 maart 2022 ben ik bij RSP begonnen als afstudeerstagiair.

Ik woon in ’s-Hertogenbosch en studeer momenteel Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Na een meeloopstage bij een Makelaar in Rotterdam op de bedrijfshuisvesting afdeling kan ik gelukkig nu dichter bij huis aan de slag.

Gedurende deze stage ga ik mijn theoretische kennis en vaardigheden in de praktijk toetsen en sla ik een brug met de beroepspraktijk. Het onderzoek heeft betrekking op de renovatie en transformatie van kantoorvastgoed. Ik kom 17 weken lang het team versterken en hoop uiteraard op een gezellige en leerzame periode.

Wouter van Kuijck


Grootzakelijk Vastgoed

Onze collega Remco op ’t Hoog heeft onlangs de aantekening Grootzakelijk Vastgoed behaald.


Uitbreiding team

Jeanine Pouw

Per 1 oktober 2021 is het secretariaat weer uitgebreid. Jeanine zal ondersteuning bieden aan de taxateurs.


Nieuwe opdrachtgever

RSP Taxaties & Vastgoedadvies en Mogelijk sluiten samenwerkingsovereenkomst. Naast een groot aantal andere vastgoedfinanciers kunnen wij mededelen dat ook Mogelijk heeft gekozen om samen te werken met RSP Taxaties & Vastgoedadvies.

Mogelijk financiert vastgoed in heel Nederland; van grote stad tot kleine kern. Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Het taxatierapport moet afkomstig zijn van een taxateur waar Mogelijk een overeenkomst mee heeft en mag niet ouder zijn dan zes maanden. Mocht u klant zijn of worden bij Mogelijk en op zoek zijn naar een deskundig taxateur, dan bent u bij ons op de juiste plek!
Bel 073- 64 88 750 voor een afspraak.


Uitbreiding team

Isabel Ickenroth

Per 1 februari 2021 is ook het secretariaat uitgebreid. Isabel Ickenroth zal zich bezighouden met het coördineren en aansturen van de secretaresses binnen het team. Tevens biedt zij ondersteuning aan de taxateurs en de directeur. Isabel heeft jarenlange ervaring als secretaresse makelaardij.


Uitbreiding team

Vincent Luesink

Per 15 januari 2021 is Vincent Luesink in dienst getreden als Taxateur. Vincent is afkomstig van HRS en zal zich bezig houden met het taxeren van Bedrijfsmatig Vastgoed. Hij heeft de opleiding Makelaar-Taxateur bedrijfsmatig vastgoed afgerond en staat ingeschreven in het NRVT.