Nieuws


Stagiaire

Matthijs Dingemans

Mijn naam is Matthijs Dingemans. Ik ben 22 jaar en ben een derdejaars Vastgoed & Makelaardij student op Fontys in Eindhoven.

Vanaf 6 februari 2023 ben ik begonnen aan mijn meewerkstage binnen RSP Taxaties, om zo inzicht te krijgen over wat het vak in de praktijk inhoudt.

Ik kijk erg uit naar mijn stage binnen RSP en ik hoop veel nieuwe dingen te gaan leren!

 


Grootzakelijk Vastgoed

Onze collega Remco op ’t Hoog heeft onlangs de aantekening Grootzakelijk Vastgoed behaald.


Uitbreiding team

Jeanine Pouw

Per 1 oktober 2021 is het secretariaat weer uitgebreid. Jeanine zal ondersteuning bieden aan de taxateurs.


Nieuwe opdrachtgever

RSP Taxaties & Vastgoedadvies en Mogelijk sluiten samenwerkingsovereenkomst. Naast een groot aantal andere vastgoedfinanciers kunnen wij mededelen dat ook Mogelijk heeft gekozen om samen te werken met RSP Taxaties & Vastgoedadvies.

Mogelijk financiert vastgoed in heel Nederland; van grote stad tot kleine kern. Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Het taxatierapport moet afkomstig zijn van een taxateur waar Mogelijk een overeenkomst mee heeft en mag niet ouder zijn dan zes maanden. Mocht u klant zijn of worden bij Mogelijk en op zoek zijn naar een deskundig taxateur, dan bent u bij ons op de juiste plek!
Bel 073- 64 88 750 voor een afspraak.


Uitbreiding team

Isabel Ickenroth

Per 1 februari 2021 is ook het secretariaat uitgebreid. Isabel Ickenroth zal zich bezighouden met het coördineren en aansturen van de secretaresses binnen het team. Tevens biedt zij ondersteuning aan de taxateurs en de directeur. Isabel heeft jarenlange ervaring als secretaresse makelaardij.


Uitbreiding team

Vincent Luesink

Per 15 januari 2021 is Vincent Luesink in dienst getreden als Taxateur. Vincent is afkomstig van HRS en zal zich bezig houden met het taxeren van Bedrijfsmatig Vastgoed. Hij heeft de opleiding Makelaar-Taxateur bedrijfsmatig vastgoed afgerond en staat ingeschreven in het NRVT.