Stage: ontwikkeling en inrichting Power BI

Tijdens jouw stage ga je ons ondersteunen met de ontwikkeling en inrichting van Power BI.

Wij hebben in de afgelopen jaren een database ontwikkeld met daarin een aanzienlijk aantal vastgoedtransacties. Wij willen met deze transacties een Power BI-dashboard ontwikkelen voor iedere vastgoedcategorie, in iedere regio van zuid Nederland, met relevante en up-to-date marktinformatie voor onze taxateurs en klanten.

Maandelijks kan er middels een tool een data-analyse uitgevoerd worden. Hierdoor wordt inzichtelijk hoe de vastgoedmarkt zich ontwikkeld in iedere vastgoedcategorie.

Als student krijg je de vrijheid om zelf te kijken naar de mogelijkheden, looks & feels en hoe de inhoudelijke data weergegeven/opgeslagen gaat worden. De ene dag ben je op kantoor en werk je samen met ons team en bouw je aan het dasboard en de andere dag ben je naar de klant voor het inventariseren van de wensen.

Wie zoeken wij?

  • Je studeert HBO in de richting van bijvoorbeeld Vastgoedkunde of Bedrijfseconomie.
  • Je hebt ervaring met het werken met PowerBI en kan ons adviseren in de mogelijkheden van deze tool.
  • Je hebt een passie voor cijfers en vindt het leuk om met Excel te werken en te programmeren.
  • Je kan goed zelfstandig werken.
  • Je neemt initiatief om taken op te pakken.
  • Je bent kritisch en stelt vragen om tot een beter product te komen.

RSP Taxaties & Vastgoedadvies

RSP Taxaties & Vastgoedadvies B.V. is in 2015 opgericht als antwoord op de belangrijke wijzigingen in de financiële wereld en de groeiende vraag naar onafhankelijke adviesverlening. RSP Taxaties & Vastgoedadvies B.V. stelt zich primair op voor het verrichten van dienstverlening op het gebied van het taxeren van en adviseren over onroerende zaken richting haar opdrachtgevers. Met onze dienstverlening kunnen onze opdrachtgevers rekenen op een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige partner. Een partner met een hoge mate van persoonlijke aandacht, waardoor zij de klant centraal stelt. Een partner waarvoor geldt: afspraak is afspraak. Dit alles met als doel de opdrachtgever te ondersteunen en begeleiden bij een besluitvorming.

Wij bieden

Je krijgt een boeiende stage in een kleine en informele organisatie, waar het bijzonder prettig (samen)werken is. Samen met onze collega’s van RSP Makelaars kun je in een team van circa 30 professionals werken in een informele werksfeer met volop ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven. We stimuleren onze medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te nemen en het werk naar eigen inzicht vorm te geven. En natuurlijk ontvang je een stagevergoeding.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze stage? Neem dan contact op met Pascal van Boxtel via 073-6488750. Je kunt ook een bericht sturen naar p.v.boxtel@rsptaxaties.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden.